Odotetuimmat elokuvat 2016

sh_cinema_popcorn_theater

Elokuvatarjonta huipentuu aina kesään, hiipuen hieman syksyn tullessa. Myös jouluisin tarjoillaan suuria julkaisuja, mutta varsinkin, jos pitää erikoistehosteista ja toiminnasta, parhaat spektaakkelit julkaistaan kesäisin, jolloin ihmisillä on aikaa käydä elokuvissa.

X-Men: Apocalypse

X-Menien seikkailuja on saatu seurata teattereissa jo useaan otteeseen. Vahvasti alkanut elokuvasarja vesittyi hieman keskivaiheilla, mutta 2014 julkaistu X-Men: Days of Future Past sai loistavan vastaanoton sekä sarjan faneilta, että kriitikoilta. Onnistunut Days of Future Past sai ihmiset odottamaan uutta osaa malttamattomina ja odotus on kohta viimein ohi. X-Men:Apocalypse herättää henkiin tuhansia vuosia vanhan sarjakuvista tutun pahiksen, Apocalypsen. Luvassa on henkeäsalpaavaa toimintaa, kun Apocalypse ottaa yhteen elokuvan sankarien, kuten Wolverinen, kanssa.

The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan yrittää herättää henkiin legendaarisen Tarzan elokuvasarjan. Tarzan hahmona ei esittelyjä kaipaa, ja kyseessä on varmasti yksi kesän suosituimmista elokuvista. Elokuvassa eletään aikaa, jolloin Tarzan on jo jättänyt taakseen Afrikan viidakot, eläen Lontoossa vaimonsa Janen kanssa. Kuitenkin, Tarzan kutsutaan takaisin Congoon palvelemaan maan parlamenttia, tai näin hän luulee, sillä äkkiä Tarzan löytää itsensä keskeltä hurjaa seikkailua.

Independence Day Resurgence

Legendaarinen Independence Day on elokuva, joka aikanaan mullisti koko erikoistehoste-elokuvien genren, ja palaa takaisin tänä kesänä! Maa on jälleen uhattuna ja planeetan kohtalo jää muutaman rohkean miehen ja naisen varaan.

 

Comments Off on Odotetuimmat elokuvat 2016

Filed under Blogi