Lotto inspiroi useissa elokuvissa

Lottovoitto on monen unelma, jota tavoitellaan perinteisissä pääarvonnoissa. Muhkea pääpalkinto houkuttaa innokkaita pelaajia kokeilemaan onneaan viikosta toiseen. Lottopelit ovat suosiossa ympäri maailman, ja voittajia ihannoidaan ja kadehditaan suuresti. He toimivat myös inspiraationa useissa elokuvissa, joissa voi seurata päävoiton vaikutusta henkilöhahmojen arjen muuttumiseen.

lotto_364728212

Lottovoittajan seikkailuja valkokankaalla

Lottovoittaja Ned -elokuva on hyvä esimerkki siitä, kuinka elämä muuttuu täysin jättipotin myötä. Pieni irlantilaiskylä herää eloon kyseisessä teoksessa, kun suuri päävoitto saapuu 52 hengen yhteisöön. Jännittävien vaiheiden saattelemana arvaillaan, kuka on voittanut miljoonien arvoisen summan.

Rakkauden arpa -elokuvassa poliisin elämä tekee täyskäännöksen, kun hän kohtaa tarjoilijan paikallisessa ravintolassa. Virkamiehellä ei ollut varaa jättää hänelle tippiä, joten hän lupautui ostamaan lottokupongin ja antamaan mahdollisista voitoista ystävälliselle työntekijälle puolet. Arkinen kohtaaminen saa kuitenkin uskomattoman käänteen, kun hän voittaa neljä miljoonaa dollaria.

Lottovoitto on tuonut valkokankaalle niin ikään jännittäviä hetkiä. Lottery Ticket -elokuvassa jännitetään päähenkilön puolesta, kun hän voittaa 370 miljoonan dollarin jättipotin lottoarvonnasta. Ongelmaksi kuitenkin nousee, kun voiton lunastuspaikka on kiinni viikonlopun ajan. Useat henkilöt ovat kiinnostuneita muhkeasta voittosummasta, ja arvokas kuponki täytyykin piilottaa huolellisesti. Dramaattinen teos takaa useita viihdyttäviä hetkiä, ennen kuin voittajan lopullinen kohtalo selviää.

Miten Lottoa pelataan?

Voittajista luetaan mielellään ja Lotto nauttii klassikon asemaa Suomessa. Vuodesta 1970 pelatun suosikkipelin arvontaa seurataan tiiviisti lauantai-iltaisin, jolloin oman rivin puolesta jännitetään ja toivotaan parasta. Jos lotto tulokset jäävät välistä, pelaaja voi helposti tarkistaa ne arvonnan jälkeen esimerkiksi internetistä.

Tulosten tarkastamisen lisäksi on loton pelaaminen helpottunut huomattavasti internetin myötä. Rivien tekeminen on todella vaivatonta kotisohvalta käsin ja sen voi tehdä mihin aikaan tahansa kaikessa rauhassa. Verkkopelaaminen onkin noussut erittäin suosituksi pelimuodoksi R-kioskilla jonottamisen sijaan.

Kansainväliset lottopelit ovat helposti pelattavissa internetissä

Jos kotimaan potit eivät ole tarpeeksi suuret, voi myös kansainvälisiä lottopelejä helposti pelata internetin välityksellä. Useat tarjoavat käsittämättömän suuria voittoja, joilla elämä muuttuu kertaheitolla. Esimerkiksi Yhdysvalloissa pelattavan Powerballin päävoitto voi nousta jopa miljardiin euroon.

Comments Off on Lotto inspiroi useissa elokuvissa

Filed under Blogi