Katso elokuvia älypuhelimellasi

Nyt on todella helppoa katsella elokuvia älypuhelimella. On olemassa paljon suoratoisto- palveluita joita voi ladata puhelimeen. Jotta saadaan maksimaalinen kokemus, on hyvä ostaa lisälaitteita puhelimelle, kuten pidike tai tuki sekä kuulokkeita tai mahdollisesti kaiutin.

Maksimaalinen kokemus

Hyvä elokuvakokemus tulee kun kuva on hyvänlaatuinen ja ääni on selkeä. Iphonetalolta voi ostaa kuulokkeet sekä pidikkeet, joilla saat hyvän elokuvakokemuksen. Tutustu netto ensimmäinen täältä; Iphonetalo.fi. Monet suoratoistopalvelut käyttävät nykyään myös “perhejako” mahdollisuus. Silloin voit jakaa elokuvan toiselle ruudulle, esimerkiksi lapsen puhelimeen ja jokainen voi omalla ruudullaan katsella elokuvaa.

Suoratoistopalveluita

Nyt on tullut todella monta suoratoistopalveluita. suosituimmat ovat Netflix, HBO, Disney+, Viaplay. Jotta katseleminen sujuu mahdollisimman hyvin kannattaa tarkista WIFI-yhteyden sekä mahdollisesti myös kuvaruudun heijastaminen suuremmalle ruudulle, kuten TV-lle. Siten koko perhe ja ystävät voi yhdessä katsella elokuvia kotonaan. Monet suoratoistopalvelut käyttävät myös latausmahdollisuutta. Tämä on hyvä jos haluat katsella elokuvaa ilman internet-yhteyttä. Esimerkiksi Viaplay-iltä ladattu sisältö voidaan katsella 30 päivän aikana.

Videot-sovellus

Iphonella on kaikki tallennetut viedot yhdessä Videot-sovelluksella. Kun katsellaan viedoita Videot-sovelluksen kautta iphonen ruutu kääntyy automaatisesti vaakaruuduksi jotta on helpompaa katsella elokuvaa. Monelle saattaa olla yllätys miten raskasta on pidellä Iphonen vaakaruudussa. Sen takia on hyvä hankkia lisävarusteena pidike tai tuki jolla Iphone lepää sillä aikaa kun katselet lempielokuvasi.

Comments Off on Katso elokuvia älypuhelimellasi

Filed under Blogi